Rusya Transit Vize için gerekli evraklar

Rusya Federasyonu’nu bir transit ülke olarak kullanacaksanız, ve Rusya üzerinden başka bir ülkeye geçiş yapacaksanız Rusya Transit vize almanız gerekmektedir. Üçüncü bir ülkeye seyahat eden kişiler Rusya transit vize başvurusu yapabilmektedir.

Rusya Transit Vize için gerekli olan evraklar

  1. Geçerli Pasaport (Rusya Federasyonu’nu dönüşünüzden itibaren minimum 6 ay daha süresi kalması gerekmektedir ve Rusya vizesinin basılması için en az 2 adet boş sayfası olması gerekmektedir.)
  2. Rusya Transit Vize Başvuru Formu (visa.kdmid.ru adresinden Online olarak doldurularak imzalanması gerekir.)
  3. Biometrik fotoğraf (2 adet) (3,5×4,5 cm boyutlarında Arka fon beyaz olması gereklidir.)
  4. Rusya Federasyonuna giriş ve çıkış için geçerli olan seyahat biletleri
  5. Seyahatiniz boyunca Rusya Federasyonu’nda geçerli seyahat sigortası. (Mutlaka tarafımızdan temin edilmesi gerekmektedir. Türkiye’de yapılmış sigortalar kabul edilmemektedir.)
  6. Rusya Konsolosluğu pasaport kontrolü boyunca ziyaret amacınızı yeterli bir şekilde doğrulayacak ek evrak talep edebilir.


Copyright © 2016 rusyavizesi.eu Bu site Berhel Turizm güvencesi altındadır.
web tasarım